مجله کیک و شیرینی
داستنی های دنیای قنادی …
مجله کیک و شیرینی
کیک
روکش کیک و انواع آن
شاید تا چندی پیش، وقتی صحبت از روکش کیک میشد، اولین چیزی که به ذهن خطور میکرد، خامه بود. اما
1402/03/03
بدون دیدگاه
کیک
خمیر فوندانت چیست؟
خمیر فوندانت چیست؟ خمیر فوندانت نوعی خمیر قنادی سفید رنگ است که برای پوشش دادن کیک و شیرینی از آن
1402/02/31
بدون دیدگاه
کیک
حقایق خواندنی کیک و شیرینی
حقایق خواندنی کیک و شیرینی چه میتواند باشد؟! در این مقاله برای شما حقایقی جالب در مورد کیک و شیرینی
1402/02/04
بدون دیدگاه
کیک
مشهورترین کیک سازان دنیا
معرفی ۹ کیک ساز مشهور دنیا: مشهورترین کیک سازان دنیا چه کسانی هستند؟ در صنعت شیرینی پزی و کیک سازی
1402/01/26
بدون دیدگاه
شیرینی
تاریخچه شیرینی و قنادی
،در مورد تاریخچه شیرینی و قنادی باید گفت، هنوز کسی نمی داند که اولین شیرینی در کجا و در چه
1402/01/22
بدون دیدگاه
شیرینی
بهترین زمان خوردن شیرینی چه موقع است؟
یکی از سوالاتی که معمولا از کارشناسان و متخصصان تغذیه پرسیده میشود این است که بهترین زمان خوردن شیرینی چه
1402/01/22
بدون دیدگاه
شیرینی
شیرینی های سنتی شهرهای ایران
شیرینی های سنتی شهرهای ایران دارای تنوع بسیار زیادی هستند و هر کدام برگرفته از آداب و رسوم و محصولات
1402/01/22
بدون دیدگاه