معرفی ۹ کیک ساز مشهور دنیا:
مشهورترین کیک سازان دنیا چه کسانی هستند؟ در صنعت شیرینی پزی و کیک سازی داشتن خلاقیت در تزیین و پخت، برای پیشرفت بسیار حائز اهمیت است. در این مقاله به تعدادی از کیک سازان معروف و خلاق جهان می پردازیم.
پیر هرما (Pierre Hermé)
پیر هرما به دلیل استعداد باور نکردنی در کیک و پخت ماکارون هایی با طعم و مزه ای باور نکردنی، لقب پیکاسوی شیرینی را گرفته است.
او جوان ترین فردی است که تاکنون لقب سر آشپز سال را در فرانسه به خود اختصاص داده است او همچنین ۱۰ کتاب هم در رابطه با کیک نوشته است.
در حال حاضر وی دو رستوارن را در فرانسه مدیریت می کند.
فرنسوا پایارد
مهارت فرانسوا در شیرینی پزی و نان پزی به او کمک کرد تا فروشگاه های شیرینی پزی و نانوایی زیادی را در سراسر جهان ایجاد داشته باشد.
همچنین او توانسته دسر های متفاوت و لوکس زیادی درست کند که به مشهور شدن او کمک کرده است.
ازسایت فرانسوا حتی می توان کیک های عروسی سفارش داد البته با قیمت های بالا.
کیک ساز مشهور: داف گلدمن
داف گلدمن به دلیل ساختن کیک های متفاوت، معنا دار و الهام بخش، بسیار مشهور است. او در بسیاری از برنامه های تلویزیونی و مسابقات جهان حضور دارد. او برای ثبت نام افراد در کلاس های آموزشی، بیشتر تلاش می کند تا افرادی که مجسمه ساز هستند و کار دست آن ها خوب است را ثبت نام کند.
الیزابت فالکنر
یک شیرینی پز ، آشپز ، نویسنده و شخصیت تلویزیونی است. او در بسیاری از برنامه های تلویزیونی مانند Iron Chef America ، All-Star Academy و Top Chef Masters حضور داشته است و کتاب هایی مانند “دسرهای تخریب” منتشر کرده.
همچنین کیک های زیادی برای افراد مشهور جهان طراحی کرده است.
لورین پاسکال
لورین ابتدا به عنوان مدل وارد تلویزیون شد اما بعد ها در برنامه های آشپزی در تلویزیون رفت تا نشان دهد پخت کیک و غذا کار بسیار آسانی است. او کار آشپزی خود را به عنوان متخصص پخت کیک آغاز کرد.
لورین با کیک هایش معروف است اما به پخت وعده های غذایی سالم نیز شهرت دارد تا به شما نشان دهد میتوانید با مواد غذایی سالم غذاهای خوشمزه نیز درست کرد.
یکی از مشهورترین کیک سازان دنیا: گستون لنتره
گستون لنتره با عنوان طلسم قرن شناخته میشود. گستون لنتره اولین شیرینی پزی بود که نانوایی های زنجیره ای را در پاریس افتتاح کرد. همچنین اولین کسی بود که حق امتیاز نانوایی بین المللی را گرفت.
کتاب های دستور العمل او به چند زبان ترجمه شده است.
هیرونو بو فو کانو
از مشهورترین کیک سازان دنیا یک کیک ساز ژاپنی ست که در سال ۲۰۱۰ رستوران خود را در پاریس افتتاح کرد و بعد از یک سال توانست ستاره میشلن را دریافت کند.
هیرونو بو فو کانو بیشتر به دلیل یک نوع کیک اسفنجی خیس، شهرت دارد.
گیل گاند
یکی دیگر از مشهورترین کیک سازان دنیا گیل گاند است. او میزبان برنامه های تلویزیونی، برنده جوایز و کتابهایی درباره دسرها بوده است. گیل گاند کار خود را به عنوان آشپز در سال ۱۹۷۶ آغاز کرد و سپس به یک شیرینی پز در نیویورک تبدیل شد. وی رستوران هایی را افتتاح کرد و از ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۸ میزبان برنامه آشپزی رویاهای شیرین بود.
جسیکا پرالپاتو
جسیکا پرالپاتو سر آشپز شیرینی و برنده بهترین شیرینی پز جهان در سال ۲۰۱۹ است. او به جای افزودن شکر به غذاهای خود احساس می کند که استفاد از میوه های شیرین طبیعی نتیجه بهتری دارد. این ایده ای است که به او کمک می کند تا به قله شیرینی های جهان برسد.